Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over Entegro

WIE ZIJN WIJ?

Entegro is  de specialist van de aluminium systemen. Wij kunnen de systemen leveren en plaatsen naar uw keuze. Uiteraard geven wij ook adviezen vanuit onze ervaringen om uw wensen volledig te kunnen vullen. Producten die wij leveren en monteren zijn volgens de strengste veiligheid regels van de Europese Unie goed gekeurd.

Wat Entegro zo bijzonder maakt zijn de producten die bewust zijn gekozen uit ervaringen van onze klanten. De prijzen hebben we laag mogelijk gehouden om duurzaamheid betaalbaar te kunnen maken. Daarnaast bieden we 24 uurs service om na zorg te verlenen.

Voor particulieren of bedrijven staan wij altijd klaar met volle energie om uw een deskundig advies te kunnen bieden en wij denken met uw mee om uw wensen waar te maken.

Op onze site kunt u alle producten vinden, tevens kunt u informatie inwinnen eventueel kunt u gelijk een prijs berekening maken.

ONZE KWALITEITEN

Alle producten die wij leveren en/of monteren zijn voorzien van CE en TUV certificaten.
Montage en service medewerkers zijn gecertificeerd en gediplomeerd.

Bij iedere opdracht komen wij eerst langs voor een gesprek zodat wij uw opdracht duidelijk op tekening voor een uitvoering kunnen zetten.

Al onze werkzaamheden worden gecontroleerd door de inspectie om aan de opdrachtgever kwaliteit te bieden die verlangt wordt van Entegro Systems.

VISIE

Entegro systems is de partner in het gebied van bouwbedrijven, montagebedrijven, vve’s, vastgoed beheerders en ook voor particulieren. We hebben ruime ervaring in het branche, zo kunnen we goed en langdurig  alternatieven bedenken om de doel(en) te realiseren. Het doel van ons is duurzame kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren, daarmee zal iedereen van profiteren.

POSITIE IN DE MARKT

De branche staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, daarom houden wij ons zelf altijd op de hoogte over nieuwe producten.
Entegro systems behoudt zijn positie steeds goed met tevreden klanten. Kort om, kwaliteit is onze visitekaartje. Wij bouwen voor uw tevredenheid. En niet voor de winst.
Entegro spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame echter uitermate belangrijk.

Handelsnaam: Entegro KvK nr: 68283997 BTW nr: NL193865956B01

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Themes